cienczlowieka - komentarze

Juz nie jestem chory, ale trza przetrzymać by nie iść do piątku do szkoły. I nie mowie tu o tym, ze nie chce mi się, ale o tym, ze tydzień to tydzień i żaden nauczyciel się nie doczepi:] No.. ale przejdźmy do istoty tej notatki- wizyty Mojego Kotka u mnie. Więc przyszła mnie odwiedzić po szkole. Cieszyłem się jak głupi. Ale bardzo szybko zauważyłem, że coś jest nie tak=( jakoś inaczej... nie mogłem jej pocałować... ani specjalnie przytulić... poczułem się niechciany=( i nie chodzi tu o to, że chciałbym, ale o to, że chyba coś się psuje i to właśnie z mojej winy=( przecież ja ją KOCHAM!!! ale może ona już nie chce?! Może się już znudziłem, a ona się boi mi o tym powiedzieć?!?!heh....

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
06.03.2005 :: 15:53 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl

basia

Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty!
www.basia.talk.pl

P.S. A twoja stronka is the best!
06.03.2005 :: 15:53 :: dew82.neoplus.adsl.tpnet.pl

basia

Zapraszam do konkursu! Super nagrody, naprawdę warto! Zgłoś się i ty!
www.basia.talk.pl

P.S. A twoja stronka is the best!
19.01.2005 :: 17:38 :: cgz110.neoplus.adsl.tpnet.pl

biedronka

A może jest jakis inny powód.Może coś złego się stało w jej otoczeniu i ona cierpi a nie chce ci o tym powiedzieć.Albo może nie tyle jej się znudziłeś co ona potrzebuje czas na przemyślenia,może nie wie czy dalej cie kocha.Nie naciskaj,jeżeli ja kochasz daj jej troszke czasu abu mogła sie nad wszystkim zastanowić.Nie zadawaj zbędnych pytań.Czekaj...Pozdrawiam cię gorąco.
Talk.pl :: Wróć