Link :: 20.12.2004 :: 14:35 Kurde nie lubie swiat=( Komentuj(1)
Link :: 20.12.2004 :: 22:32 Ja nie mogę... jak ja nienawidzę świąt... Kiedyś przy stole zasiadało tyle osób... a teraz tylko wspomnienia i sztuczny uśmiech maskujący łzy, niechęć i złość. Spędzę je pewnie tak jak i każde inne. Wigilia szybka kolacja z rodzicami, prezenty i spać. Każdy następny dzień będzie taki sam, a myśl przednia będzie brzmiała „niech ten dzień do cholery się skończy”. Choć w tym roku coś jest inaczej bo mam tego kogoś, mam, z kim dzielić swoje smutki to i tak je nie będzie. Ale ja i tak będę zanosić za nią modlitwę- tylko, do kogo??? Przecież ja kompletnie nie wieże... heh... A po świętach- sylwester. Dzień, który mi przypomina od paru lat o tym jak stałem na dziadkiem, który był martwy. Człowiek, którego będę szanował do ostatnich swoich dni... a dookoła tłum ludzi gapiących się i szukających taniej sensacji w ludzkim nieszczęściu... Komentuj(0)
Link :: 21.12.2004 :: 15:27 Już prawie wolne... ja nie chodzę do szkoły, bo i tak lekcji nie mam... siedzę w domu... no i właśnie siedzę w domu... nie mogę spotkać się z Moim Aniołkiem... płakać mi się chce... z tego wszystkiego uderzam ścianę pięściami aż całe dłonie ma spuchnięte i sine... ale ból jest przyjemny... pomaga mi ukoić inne uczucia- zwłaszcza tęsknotę... najchętniej położyłbym się spać i obudził jak już będzie po świętach, Mój Aniołek wróci i kiedy będę mógł Cię pocałować( pierdolone zimno-, kto wie jak się tego pozbyć???)... Komentuj(1)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|